Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

PH u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici za sve kategorije

 
Ovog vikenda, uz Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan iz Čakovca, domaćini smo završnice kupa Hrvatske i prvantsva Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici za sve kategorije (osim juniora i seniora u muškoj sportskoj gimnastici).
Prijavljeno je preko 450 gimnastičarki i gimnastičara iz cijele Hrvatske. Otvorenje prvenstva održati će se u subotu 5. studenoga u 15:00 sati u NGC Aton, dok prvi gimnastičari izlaze na borilišta u subotu od 09:00h. Pozivamo se da dođete i uživate u vrhunskim predstavama naših gimnastičara.
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.