Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

U Atonu održan prvi turnir „Ulični hakl“

Igralo se na igralištu dimenzija 23x11m sa mantinelama i umjetnom travom, 3+1 igrač, gdje su tehnika, brzina i snalažljivost bili itekako bitni za pobjedu nad protivničkom ekipom.

Nakon razigravanja po skupinama, u završnicu su se plasirale 4 ekipe. Uz publiku, koja je bila sve glasnija kako se približavala završnica, na turniru je najviše pokazala ekipa CB PICCADILLY koja je i na kraju bila pobjednik turnira.

Drugo mjesto osvojila je ekipa REŠETAROVA DJECA, dok je treće mjesto zauzela mlada ekipa H2O.
Nakon proglašenja pobjednika i podjele nagrada, uslijedilo je zajedničko druženje u Atonu uz roštilj i glazbu.
Zahvaljujemo svim prijavljenim ekipama na sudjelovanju, te publici na fer i korektnom bodrenju. Želja nam je da idući puta bude još više ekipa i da turnir ovog formata postane tradicionalan.
Vidimo se dogodine

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.