Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

27. smotra Međimurske popevke

Kulturno umjetnička udruga Seljačka sloga Nedelišće organizira tradicionalnu smotru hrvatske pučke popijevke iz Međimurja, MEĐIMURSKE POPEVKE NEDELIŠĆE 2011., koje će se održati u subotu 04.lipnja 2011. godine s početkom u 20,00 sati u NGC ATON Nedelišće.

Međimurske popevke svojevrsna je smotra hrvatskih izvornih pučkih popijevaka iz Međimurja. Prva smotra održana je daleke 1971. godine. Do 1995. te su se poznate i popularne kulturne manifestacije održavale svake druge pa četvrte godine a u proteklom su desetljeću organizirane svakog ljeta. Za Međimurske popevke vlada izuzetno veliko zanimanje izvođača i ljubitelja nadaleko poznatog međimurskog melosa.

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.