Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Družili smo se u Obiteljskoj družionici

U velikoj dvorani SGC-a Aton Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan organizirao je još jednu Obiteljsku družionicu - Obiteljski poligon. Sudjelovali su mali članovi kluba i njihovi roditelji.

Stotinjak roditelja i djece odazvalo se akciji u kojoj e nakon uvodnog zagrijavanja i razgibavanja na red došao poligon s preprekama osmišljen na način da se moraju pokazati biotička motorička znanja i vještine poput hodanja, trčanja, puzanja, provlačenja, kotrljanja, kolutanja, penjanja, skakanja…

Od najmlađima, onih starih tek godinu i pol - pa do onih najstarijih, baka i djedova - svi su pokazali iznimnu želju da pokažu šta mogu i znaju. Djeca su bila presretna što mogu roditeljima prezentirati što su sve naučili, a roditelji ponosni na njih, i sami na sebe jer su uspjeli savladati zadatke koje smo stavili pred njih.

Saša Danilović (roditelj): Naporno je, ali dao sam sve od sebe. Odličan način za iskoristiti slobodno vrijeme i iz prve ruke vidjeti napredak djeteta. Ovakve zajedničke aktivnosti trebale bi ići jednom tjedno.

Larisa Nomo Nemi (5 godina): Meni je super. Tata je sportaš i danas sam mu pokazala šta sve znam. Baš sam sretna!

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.