Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

EP u Berlinu - Filip 19., Tijana bez finala

Naši gimnastičari Tijana Tkalčec i Filip Ude natjecali su se na Europskom prvenstvu u gimnastici održanom u Berlinu. Odmjerio se 281 gimnastičar i gimnastičarka iz 39 zemalja, a Filip je u konačnici zauzeo 19. mjesto u finalu višeboja, dok Tijana svojim vježbama nije osigurala nastup u finalu.

Titula europskog prvaka pripala je Philippu Boyu (Njemačka) koji je osvojio 88,875 bodova, dok je naš Filip imao ukupno 84,425 bodova za nastupe na šest sprava višeboja: konju s hvataljkama, karikama, parteru, preskoku, ručama i preči. Najbolji je bio na parteru - 14,900 bodova, dok je na karikama, kojih baš i nije ljubitelj - dobio 12,450 bodova. Nacionalne ženske uzdanice Tijana Tkalčec i Tina Erceg u kvalifikacijama nisu uspjele ući u finala. Tijana je nastupila u preskoku. i dobila ocjenu 13,600, nažalost nedovoljno za ulazak među najbolje finaliste, no svakako je dobila sliku svojih potencijala u odnosu na konkurentkinje.

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.