Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Tijana srebrna u DOHI i prva na rang listi

Naša Tijana Tkalčec je na turniru Svjetskog kupa u Dohi (Katar) osvojila srebrnom medaljom. U istoj je dvorani prošle godine osvojila broncu.

Tijana je na preskoku u kvalifikacijama dobila ocjenu 13.687. U finalu se izborila za 13.637. Salto s pola okreta suci su joj ocijenili s 13.750, a salto s okretom od 360 stupnjeva - 13.525. Prvoplasirana je up reskou bila Jennifer Khwela iz Južnoafričke Republike, a treća je Kineskinja Wong Hiu Ying.

Filip Ude je bio šesti. Nakon tri pada koja su ga omela u boljem rezultatu u Cottbusu (Njemačka), Filip je sada bio bolji. On i trener Igor Kriajimskii kažu da je Filip u dobroj kondiciji.

- Tijana sada trenira i parter. Ljestvicu je postavila visoko jer ne želi samo na Europsko prvenstvo već i na Svjetsko i na OI u Londonu. Vidjet ćemo koliko daleko možemo stići, važno je koncentrirati se na treninge, raditi najbolje što možemo i bježati od ozljeda. Tijana se posvećuje i višeboju. Filip je isto tako u dobroj kondiciji, a želje su mu također visoko postalvjene. U sportu je to tako, mi sami želimo najbolje, a objektivnost mora biti od presudnog značaja - ističe Kriajimskii.

Tijana je u ovom trenutku prvoplasirana na svjetskoj rang ljestvici što znači da njezine nastupe na SK odsad financira organizator, a ne Hrvatski gimnastički savez.

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.