Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Start MAZDA - srebrni sponzor gimnastičara

Filip Ude preuzeo ključeve Mazde 3 - Ako pobjedničke priče idu ruka pod ruku, onda je spoj čakovečke tvrtke Start - Mazda i našeg srebrnog olimpijca Filipa Udea njihov nastavak.

Danas (9. ožujka) je ta suradnja postala zvanična - stavljeni su potpisi na ugovor koji u prvi plan stavlja Start kao srebrnog sponzora Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan. Na taj je način Filip postao i korisnikom Mazda 3 automobila kojeg je sam odabrao.

Sportskoj zvijezdi odgovara isti takav predznak automobila koji će voziti u periodu koji predstoji, a sportskim se rijeničkom zove olimpijski ciklus.

- Sada ćemo, s nešto manje briga iako one i dalje postoje, odrađivati sve obaveze koje podrazumijevaju pripreme za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine. Drago nam je da se našem društvu pridružila tvrtka Start, tim više što imamo obostrani interes promoviranja sredine iz koje dolazimo. Zahvalni smo na suradnji i jamčimo da ćemo učiniti sve da ona bude na obostrano zadovoljstvo - rekao je uoči potpisa ugovora mr.sc. Stevo Tkalčec, predsjednik Kluba.

Uz dvadesetu godišnjicu rada koji je Startu osigurao epitete vjerodostojnosti i pouzdanosti u poslovnom svijetu, podrška našim gimnastičarima može se smatrati i dijelom slavlja u jubilarnoj godini poslovanja tvrtke.

- Drago nam je što je Filip odabrao Mazdu za svakodnevnu vožnju i radujemo se što smo u prilici surađivati s našim gimnastičarima. Pratimo događanja u sportskom svijetu, ali ne na margini, želimo biti aktivni sudionici koliko je to u našoj moći. Vjerujemo da ćemo s Filipom zajedno putovati do Londona - rekao je direktor tvrtke Start - Mazda Franjo Novak.

Filip Ude pak se preuzimanju Mazde 3 obradovao iz kuta sportaša kojem je mobilnost od presudne važnosti.

- Grad mi je osigurao stan, uvjeti treninga u Atonu su izuzetni, a s Mazdom mi je svakodnevno putovanje na trening bezbrižnije jer sam neovisan. Zahvaljujem Startu i najavljujem dobru suradnju - rekao je Filip Ude.

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.