Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Održan 1. Aton Paintball Tournament 2015.

Nakon početnih razigravanja po skupinama, isplivalo je 6 timova koji su se borili za plasman od prvog do šestog mjesta. Pobjednik prvog ATON Paintball turnira bila je ekipa PT OGULIN u sastavu Tomislav Gašparović, David Gašparović, Alen Stipetić i Antonio Vrankić. Drugo mjesto je osvojila ekipa ŠARENI u sastavu Vinko Zamuda, Nikola Posavi i Petar Tomašić, dok je treća bila ekipa LOLEKI u sastavu Filip Topličanec, Perica Šantek i Petar Kovač.

Uz nemali broj navijača i sjajnu atmosferu oko borilišta uz dobru glazbu, hranu i pića za svakoga, treba istaknuti i borbenost natjecatelja, s obzirom da je velikoj većini ovo bio prvi susret sa Paintballom. Kako su već po završetku turnira počela padati pitanja kada će biti slijedeći, svakako nam je namjera da ovaj turnir postane tradicionalan. Za kraj, htjeli bi se zahvalit pokroviteljima turnira: Accredo centar, ATON apartmani, Carlsbreg Croatia,  KTC Čakovec, Vina Lovrec, Gableci „Fino“, eMedjimurje.hr, Međimurkse novine i List Međimurje.

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.