Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Organiziramo proslave povodom kraja još jedne poslovne godine

Kako se bliži kraj još jedne poslovne godine, nudimo Vam mogućnost proslave ili druženja sa bliskim prijateljima, poslovnim parterima ili kolegama u ugodnom ambijentu Bistro-a ATON u sklopu Nacionalnog gimnastičkog centra Aton u Nedelišću.

Uz bogatu ponudu jela iz cateringa i različitih vrsta pića po pristupačnim cijenama, uslužiti ćemo Vas u vremenu kad Vama to najviše odgovara.
Menu se izrađuje isključivo prema Vašim željama i mogućnostima. Naša ponuda obuhvaća manje grupe do 30 osoba u izdvojenom prostoru. Također, u cijelokupnom prostoru možemo uslužiti i do sto osoba.

Ukažite nam Vaše povjerenje i zabavite se u dobrom društvu, a za ostalo će se pobrinuti ljubazno i susretljivo osoblje Bistro-a ATON.

Više informacija možete dobiti na recepciji ATON-a na broj telefona 040/373-440.

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.