Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Ude prema Riju kreće iz Atona

Klub Filipa Udea organizirat će taj dan i međunarodni višebojski turnir „Pre Test event“, kako bi Filip imao što više testova uoči olimpijskih kvalifikacija u travnju. Protivnici će mu biti izravni konkurenti za Rio, višebojci Cipra, Turske, Mađarske...

Na okupljanju će biti i većina naših glavnih gimnastičkih imena, a nastup je zbog ozljede otkazao Robert Seligman. Finalist posljednjeg SP-a na konju s hvataljkama ima problema s ramenom.

- Nije pao, jednostavno je od lakše boli sve preko vikenda preraslo u nesnošljivu. Napravili smo nekoliko pregleda u Osijeku, proslijedili sve papire HOO-u i sada čekamo mišljenje stručnjaka-partnera HOO-a. Nadamo se da je samo upala tetiva i da neće biti dugoročnijih problema - rekao je Seligmanov trener Vladimir Mađarević.

Dolazak sudionika u Aton predviđen je za petak 12. veljače, službeni trening, sastanci službenih predstavnika i sudaca je u subotu u vremenu od 9 do 12 sati, dok natjecanje starta od 16 sati nakon službenoj otvaranja. Ovdje možete skinuti kompletan raspored natjecanja u pdf.

Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.