Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

ATON Od 17. prosinca igrat će se 4. ATON limač kup i 5. Klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele

Pripreme za 5. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele i 4. Aton limač kup su u punom jeku!
Prijave ekipa zaprimaju se do 15. prosinca u Međimurskom nogometnom savezu, odnosno do 13.prosinca za Aton limač kup na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Javno izvlačenje skupina je 17.prosinca u Atonu.

S obzirom na mini-jubilej turnira, ove godine nagrade u seniorskoj kategoriji su ISKLJUČIVO NOVČANE, a nagrade će primiti svi polufinalisti u kategoriji seniora i veterana.

Ovogodišnji generalni partner turnira je 1. MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI OGLASNIK www.agraria-market.com, oglasnik na kojem možete prodavati svoje voće,povrće,traktori,mehanizacija,drva, meso,gnojiva,sjeme..

27/11/2019
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.