Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

ATON LIMAČ KUP Turnir za šest kategorija u šest dana

NGC Aton u suradnji sa Školom nogometa Međimurec-Sloboda i Školom nogometa Nedelišće poziva vas na malonogometni turnir na mantinele Aton limač kup 2019. koji će se održati od 17. do 22. prosinca u dvorani NGC Aton u Nedelišću.

Turnir je organiziran isključivo za igrače nogometnih klubova i škola nogometa te nije dozvoljena prijava igrača iz više klubova ili nogometnih škola za istu ekipu.   

U šest dana održat će turnir za kategorije U-7 (2012. godište i mlađi), U-8 (2011. godište i mlađi), U-11 (2009. godište i mlađi), U-13 (2007. godište i mlađi), U-15 (2005.godište i mlađi) i U-17 (2002. godište i mlađi).

Očekuju vas odlični uvjeti, turnir će se odigravati na terenu s umjetnom travom s mantinelama na kojem će se odigravati i Zimsko prvenstvo Međimurja u malom nogometu na mantinele. Kotizacija za turnir iznosi 350 kn po ekipi, za sve ekipe osigurana je hrana i piće, a za najbolje momčadi bit će osigurani pehari i medalje te atraktivne nagrade.

Svaki dan odigravati će se razigravanje po kategoriji, a posljednji dan turnira u nedjelju 22. prosnca predviđen je za polufinalne i finalne susrete te susrete za 3. mjesto. Do petka 13. prosinca treba javiti u kojim sve kategorijama ekipe planiraju nastupati. Zbog kratkog roka odigravanja turnira moguće je prijava samo za jednu ekipu po kategoriji kako bi svi zainteresirane škole mogle nastupiti na ovom turniru. U vezi bilo kakvih informacija i pitanja kontaktirajte Samira Kozara na mobitel 091 / 585 - 5060.

27/11/2019
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.