Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Hostel ATON iz Nedelišća nominiran za nagradu„Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ !

Hrvatska gospodarska komora i ove godine, 23. puta za redom, provela je tradicionalnu akciju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ u kojoj se dodjeljuju priznanja najboljim hrvatskim hotelima, marinama, kampovima, DMK putničkim agencijama, charter kompanijama, hostelima, lječilištima/spa i  restoranima. 

U 2019. godini, od ukupnog broja hostela u Hrvatskoj, njih 364 (podaci iz kolovoza 2019.), među nominiranima za najbolji hostel u Hrvatskoj,  našao se i Hostel Aton iz Nedelišća, koji djeluje u sklopu sportsko-gimnastičkog centra ATON.

Hostel  ATON  posluje već više od 11 godina, a u tom periodu ugostili su sportaše, grupe i pojedince iz cijelog svijeta(Kanada, Finska, Norveška, Izrael,..). Hostel nudi mogućnost smještaja u 16 suvremeno opremljenih dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama (TWC, SAT, TV, WiFi, Klima), ukupnog smještajnog kapaciteta do 38 osoba. Osim smještaja, korisnicima hostela su na raspolaganju  i polivalentna dvorana (kapaciteta 1500 sjedećih mjesta), gimnastička dvorana, fitness, welness i Bistro.

Završna svečanost i priznanja  turističkom gospodarstvu, te turističkim destinacijama i djelatnicima održat će se na Danima hrvatskog turizma u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore od 2. do 5. listopada na području Slavonije

30/09/2019
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.