Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Hostel Aton 3. u konkurenciji 364 hostel u Hrvatskoj

Na Danima hrvatskog turizma u Slavoniji, dodijeljene su godišnje turističke nagrade. Začetnici i nositelji projekta su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, a cilj dodjele nagrada je da se potiče konkurentnost, inovativnost, te podizanje kvalitete usluga u turističkom sektoru.

Nagrade se sastoje od šest različitih kategorija: Destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Inovacija godine, Atrakcija godine, Nagrada poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) i nagrada Ljudi u turizmu. U sklopu nagrade poslovnom sektoru „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“, hostel Aton je osvojio 3. mjesto u konkurenciji 364 hostela u Hrvatskoj. Hostel koji već 11 godina djeluje u sklopu Sportsko-gimnastičkog centra ATON, ugošćuje brojne sportaše, grupe i pojedince iz cijelog svijeta, a svakodnevno unapređivanje kvalitete, te ulaganje u edukacije i promocije rezultiralo je ovom nagradom.

11/10/2019
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.