Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Aton fitness - Spring challenge

S prvim danom proljeća dolaze novi izazovi i super nagrade !

Što je Spring Challenge ?

Spring Challenge zamišljen kao motivacijsko/natjecateljski izazov u kojem mogu sudjelovati muškarci i žene bez obzira na godine.Vaši trennizi kao i inicijalno stanje vašeg tijela (udio masnog tkiva,visceralno masno tkivo,udio mišićnog tkiva,bazalni metabolizam) biti će praćeno kroz 4 tjedna (1 mj.) koliko će trajati ovaj izazov.

Što je cilj izazova ?

Dobro se zabaviti,motivirati sebe i ljude oko vas,pozitivne promjene i zdrav način življenja. Krajnji cilj izazova je izgubiti što veći postotak udjela masnog tkiva odnosno BODY FAT-a.

Kako možete sudjelovati ?

Sve što trebate je biti ili postati član ATON - Fitness-a,a svoje sudjelovanje možete prijaviti kod FITNESS TRENERA ili jednostavno poslati mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRIJAVE TRAJU DO: 10.4.2016.

Sretno i vidimo se !

‪#‎svakidanjedobardan‬ ‪#‎like‬ ‪#‎share‬ ‪#‎livefit‬

01/04/2016
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.