Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Finalni dan jedne lijepe sportske priče!

Prepuna dvorana sa 1500 gledatelja, buka koja zaglušuje sučev zvižduk i navijači kakvi se mogu samo poželjeti! Tako se ukratko može upisati zadnji, finalni dan 4.klupskog prvenstva Međimurja na mantinele.

Tijekom dva tjedna velika dvorana Nacionalnog gimnastičkog centar Aton u Nedelišću bila je mjesto jedne lijepe sportske priče, a sve što se događalo u subotu poslijepodne i navečer sumiralo je ono najbolje od sporta, ugođaja i doživljaja. Šest utakmica u sve tri kategorije i dvije revijalne utakmice. Utakmice koje su svaka za sebe pružila svoju draž, ali ovog puta moramo krenuti od finalne utakmice između NK DINAMA iz Domašinca i NK Polet SMNM, za koju se može reći da je u 30 minuta pokazala zašto ljudi vole nogomet. Iako je Polet po treći puta za redom osvojio naslov sa rezultatom 7:4, utakmica je do samog kraja bila neizvjesna, a i polovicu susreta Dinamo je čak i vodio. Na kraju, sitnice su odlučile i pobjeda je otišla u ruke Poleta.

U veteranskoj kategoriji, nakon 3 uzastopna naslova NK NEDELIŠĆA, ove godine naslov najboljih veterana pripao je ekipi NK SLOGI iz Čakovca,koja je pobijedila  NK BUDUĆNOST iz Podbresta 7:2

Finalna utakmica dječaka završila je pobjedom ŠN Međimurja Čakovec protiv svojih vršnjaka iz škole nogometa Dinamo Zelenko 4:0.

Prošlogodišnji finalist, NK PUŠĆINE, u napetoj utakmici za 3. mjesto  pobijedio je  NK PODTUREN rezultatom 4:3. Pušćine su imali veliku podršku domaćih navijača i nakon početnog vodstva 2:0, Podturen izjednačuje i do kraja utakmice se igra gol za golom. Ipak, više sreće ovaj put su imale Pušćine i na kraju pobijedile.

Veteranska utakmica za treće mjesto završila je pobjedom trostrukog osvajača klupskog prvenstva Međimurja NK NEDELIŠĆA nad NK OMLADINCOM iz Mačkovca rezultatom 6:2.

Prvu utakmicu dana odigrali su dječaci U14 u borbi za treće mjesto. Bolji su bili dječaci iz škole nogometa Sveti Martin na Muri koji su nadigrali školu nogometa MEĐIMURJE ČAKOVEC II rezultatom 7:3

Osim službenih utakmica, odigrane su i dvije revijalne utakmice. Prva na rasporedu je bila utakmica između partnera turnira i medija koja je završila rezultatom 6:4 za partnere turnira.

Druga revijalna utakmica, najslađa utakmica cijelog turnira, koja je izmamila osmjehe publike  i dobila ogroman pljesak,  bila je onda U6 između ŠN MEĐIMUREC/SLOBODA PRUGIĆI – NŠ MEĐIMURJE ČAKOVEC. Rezultat je bio 7:0 za NŠ MEĐIMURJE, ali osmjesi na licima publike rezultat su stavili u drugi plan.

U nastavku donosimo rezultate finalnog dana

 

ŠN MEĐIMURJE ČAKOVEC II – ŠN SVETI MARTIN NA MURI – 3. mjesto U14    3:7

NK NEDELIŠĆE - NK OMLADINAC Mačkovec – 3. mjesto veterani       6:2

Revijalna utakmica partnera turnira i medija  6:4

NK Pušćine – NK PODTUREN – 3. mjesto seniori      4:3

finalna utakmica U14 NŠ MEŠIMURJE ČAKOVEC – ŠN DINAMO ZELENKO   4:0

NK BUDUĆNOST Podbrest – NK SLOGA Čakovec – veterani      2:7

NK POLET SMNM – NK DINAMO Domašinec – seniori   7:4

09/01/2019
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.