Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

NK POLET je osvojio ovogodišnje klupsko prvenstvo

Dan za pamćenje! Ne postoji drugi način da se opiše današnji dan, a vjerujemo da će se sa time složiti svi gledatelji koji su danas bili dio ove priče. Na finalnim utakmicama veterana i seniora bilo je 1500 gledatelja! Navijači Nedelišća i Poleta (SMNM) vodili su glavnu riječ. Iako u manjini, navijači poleta su ponekad nadglasali domaćine. A za to su imali i te kako dobar razlog. NK POLET (SMNM) je osvojio ovogodišnje klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele. U finalnoj utakmici bili su bolji od domaćina NK Nedelišće rezultatom 5:2. Iako je NK Nedelišće odlično počelo te povelo 2:0, Polet ubrzo izjednačuje na 2:2, te u drugom poluvremenu polako ali sigurno povisuje prednost na konačan rezultat 5:2, te zasluženo pobjeđuju. Ekipa su koja je najviše pokazala na ovom prvenstvu.Treće mjesto je osvojio NK Mladost iz Palinovca pobijedivši u borbi za treće mjesto NK Mladost Komet iz Preloga rezultatom 4:1.

U veteranskoj kategoriji, prvenstvo je osvojio domaćin NK Nedelišće protiv NK Omladinca (NSR), iako za njih utakmica nije počela najbolje. U napetoj utakmici, koju su dobili na deveterce (5:4), gubili su 2:0, i 3:2, da bi pod sam kraj utakmice izjednačili na 3:3 i odveli utakmicu na penale, gdje su imali više sreće , te osvojili svoj drugi uzastopni naslova klupskog pobjednika Međimurja na mantinele. Treći su bili veterani NK Budućnosti (P). Oni su pobjedili NK Vidovčan rezultatom 3:1

U kategoriji U12 prvo mjesto je osvojila NŠ Međimurje Čakovec 02. Pobijedili su svoje vršnjake iz NŠ Međimurje Čakovec 04 rezultatom 7:3. Treća je nogometna škola Sveti Martin, dok je NK Omladinac (NSR) zauzeo 4 mjesto.

Uz ekipe, nagrađivali su se i pojedinci: najbolji igrač, najbolji vratar i najbolji strijelac prvenstva.

SENIORI:
BOBIČANEC LUKA – najbolji strijelac (Nk Polet (SMNM)
NIKOLA BARAT – najbolji igrač (Nk Polet (SMNM)
DINO JAMBREC – najbolji vratar (Nk Polet (SMNM)

VETERANI:
SANTINO DEBELEC – najbolji strijelac (Nk Sloga Čakovec)
DRAGAN VIBOVEC – najbolji igrač (NK Nedelišće)
MLADEN TKALČEC – najbolji vratar (NK Nedelišće)

U12:
MATIJA MENDELSKI – najbolji strijelac (NK Međimurje/Čakovec 02)
NIKOLA OBADIĆ – najbolji igrač (Nk Međimurje/Čakovec 02)
BORNA BATISWEILER – najbolji vratar (Nk Međimurje/Čakovec 04)

Pobrinuli smo se i za gledatelje, te ih za vjernost bodrenja svojih ekipa bogato nagradili. Priredili smo nagradnu igru za gledatelje, pa je tako troje sretnika osvojilo vrijedne nagrade, za koje su morali pokazati svoje nogometno (ne)umijeće. Prva nagrada 4 DANA LJETOVANJA U APARTMANIMA ATON, RIBARICA, druga nagrada poklon bon EUROHERCA za SISTEMATSKI PREGLED U POLIKLINICI SUNCE VRIJEDNOSTI 1.000,00kn i treća nagrada nedjeljni ručak za dvije osobe u restoranu MEĐIMURSKI DVORI.

REZULTATI FINALNOG DANA
utakmica za 3. mjesto ŠN Sveti Martin-Nk Omladinec NSR – pioniri 5:2
utakmica za 3. mjesto NK Vidovčan – NK Budućnost (P) - veterani 1:3
utakmica za 3. mjesto NK Mladost (Palinovec) – NK Mladost Komet - seniori 4:1
finalna utakmica ŠN Međimurje/Čakove 02 – ŠN Međimurje/Čakovec 04 - pioniri 7:3
revijalna utakmica ŽNK „Katarine Zrinski“ – ŽNK „Trnava“ 2:4
NK Omladinec (NSR) – NK Nedelišće - veterani 3:3 (4:5p)
NK Polet (SMNM) – NK Nedelišće – seniori 5:2

Htjeli bi zahvaliti svim partnerima turnira, gledateljima i svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog prvenstva.
vidimo se dogodine na istom mjestu u isto vrijeme sa još boljim prvenstvom!

08/01/2017
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.