Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Feel the power by Aton

Biti će to sportsko-edukativni dan koji pored svog natjecateljskog djela ima cilj eudicrati sve prisutne o zdravoj prehrani, suplementaciji i treninzima . Predavanja će voditi naša 2 predavača, osobni terener i urednik fitness časopisa Zdenko Klarić i Gordana Ević body fitness natjecateljica, koji će svojim savjetima iz osobnog iskustva nastojati na što bolji način pomoći vama da se osjećate što bolje i sugurnije u vašem tijelu. Strongman je sve popularniji sport u Hrvatskoj i zbog popularnosti tog sporta, za razliku od prošle godine, održat će se veći broj natjecanja počevši upravo ovime u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton. Ove godine zaljubljenici u taj sport i snagatori imat će više prilika da se okušaju u tom sportu i postanu hrvatski snagatori.

Natjecateljski dio sadržavat će:  

  • Push and Pull ( bench i mrtvo dizanje) natjecanje
  • Strongman amatersko natjecanje do 105 kg
  • Heavy weight međunarodno natjecanje

u različitim kategorijama ( teen do 18 god, juniori do 24 god + open) :
                      

  • do 75 kg
  • od 75 do 85 kg
  • od 85 do 95 kg
  • od 95 do 105 kg
  • od 105 do 115 kg
  • od 115 max

Početak je predviđen u 9:00 sati sa natjecanjem u push and pull disciplini, a edukativno predavanje o prehrani i suplementima održat će se u sklopu natjecanja s početkom u 11:30 sati. U 14:00 sati počinje amatersko strongman natjecanje, dok poslastica za gledatelje počinje u 16:00 sati kada će svoju snagu odmjeriti profesionalni strongman natjecatelji.

Stoga pozivamo sve radoznale, snažne, željne znaja i zabave da dođete u Nacionalni gimnastički centar Aton u Nedijelju 29.3. i podržite domaće strongman natjecatelje.

24/03/2015
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.