Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

Humanitarni koncert "Srcem za Fijolinu"

Na ovom humanitarnom koncertu će se prikupljati sredstva, odnosno dobrovoljni prilozi za kupnju kombi vozila za osobe s intelektualnim poteškoćama.

Koncert će se održati dana 25 travnja 2015. godine u 19 sati u dvorani Aton u Nedelišću.

Sudionici humanitarnog koncerta Vs Zrinski i prijatelji "Srcem za Fijolinu" jesu: Vokalna skupina Zrinski, Ženski vokalni sastav Sv. Marko iz Selnice, Ženski vokalni sastav Stridonne iz Štrigove, Ženski vokalni sastav Grlice iz Sv. Martina na Muri, Octobrlight iz Pušćina, Marijan Belčić, Bojan Jambrošić.

24/04/2015
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.