Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

NGC ATON pridružio se Cyclist Welcome Mreži

Radi postizanja sinergijskih kvantitativnih i kvalitativnih promotivnih i u konačnici ekonomskih učinaka,TZMŽ je sve sudionike koji su prihvatili CWQ standarde uključila u integralni sustav pod nazivom Cyclist Welcome Mreža, pa tako i Nacionalni gimnastički centar Aton.

Osim osposobljenosti objekta za prijem turista biciklista i biciklističkih skupina, svi biciklisti rekreativci, kao i profesionalni biciklisti, koji mogu dokazati fotografijom sa neke vožnje biciklom  (fotografija sa sobnim biciklom se ne računa :) ) ili potvrdom da su bili sudionici barem jedne oragnizirane biciklijade (amaterske ili profesionalne), dobit će karticu CYCLIST WELCOME kojom ostvaruju pravo na 10% popusta na usluge smještaja u Hostelu Aton i konzumaciju svih vrsta pića u Bistoru Aton.
Karticu sa sasvojim imenom i prezimenom možete podići na recepciji Atona.

Pozivamo sve bicikliste da šalju fotografije :)

02/06/2015
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.