Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: [email protected]

Kategorije vijesti

novosti

StandUP comedy show - Vlatko Štampar

One man show “Bratec je trd”- nastao je filtriranjem najboljih i najdražih fora tokom prvih 5 godina dosadašnje karijere u jednu zaokruženu cjelinu. Show traje 100-120 minuta i obuhvaća široki raspon tema, od odrastanja, problema u osnovnoj školi, dolaska u Zagreb, životinja, muško-ženskih odnosa, seksa.

Vlatka ćemo ugostiti 24.rujna od 20:00 sati. Karte možete kupiti na recepciji ATON-a od ponedjeljka 5. rujna po cijeni od 25,00 kn. Broj karata je ograničen, stoga Vas pozivamo da čim prije osigurate svoju kartu jer smijeh je zagarantiran!

31/08/2016
Dario Glavina
Autor članka:

Dario Glavina

Naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.