REZERVACIJE

Apartman 1

U dogovoru sa našim partnerom Accredo centrom, odredili smo novi termin održavanja odgođenog Paintball turnira i to za iduću nedjelju, 25.10.2015.! 

Molimo sve zainteresirane koji su se prijavili prvi puta, da potvrde svoju prijavu za 25.10. najkasnije do subote 24.10. do 12:00h. Svi oni koji su uplatili kotizacije, mogu još uvijek dobiti povrat novaca ako nisu u mogućnosti sudjelovati na turniru idućeg vikenda. Detaljne informacije možete pratit  na FB stranici Aton- National Gymnastics Center i u grupi ATON PAINTBALL TOURNAMENT 2015.

 Tradicija amaterskih paintball turnira u Međimurju se nastavlja. Nacionalni gimnastički centar ATON iz Nedelišća organizator je amaterskog Paintball turnira dana 25. listopada (nedjelja) na vanjskim terenima pokraj sportske dvorane. Pozivaju se svi koji su prisustvovali na prošlim turnirima, a i oni kojima će to biti prva prilika da se iskušaju u paintballu.

Kotizacija iznosi 210,00 kn po timu (70,00kn po osobi), a prijave se šalju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na recepciji NGC ATON, gdje se i plaća kotizacija. Prijave se zaprimaju do 24. listopada do 12:00h. U prijavi navesti ime, prezime, datum i godinu rođenja osoba u timu. U svakom timu može biti više osoba koje se izmjenjuju. Broj timova je ograničen. Nakon što se zaprime sve prijave do 24. listopada bit će formirane grupe i objavljen vremenski raspored odigravanja turnira.

Na početku turnira svim sudionicima bez obzira na iskustvo biti će objašnjenja pravila i princip igre, tako da i svi oni koji nemaju dosadašnjeg iskustva u paintballu mogu sudjelovati u ovom natjecanju. Za sve natjecatelje osigurana je kompletna zaštitna oprema za igru.

Organizatori su osigurali i popratne sadržaje hrana i piće po akcijskim cijenama, te nagrade za prva tri tima. Dođite i provedite nezaboravan dan pun adrenalina.

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.
Josipa Marčeca 25, 40305 Nedelišće
tel: +385 (0)40 821 990 - centrala
fax: +385 (0)40 373 456