REZERVACIJE

Apartman 1

Svi znamo koliko je fizička pripremljenost bitna da se maksimalno uživa na snijegu i izbjegnu ozljede prilikom skijanja.

 Stoga, ukoliko se želite pripremit za snijeg izvođenjem ciljanih vježbi namijenjenih jačanju mišićnih skupina koji se intenzivno koriste prilikom skijanja, nudimo mogućnost rada i na skijaškoj tehnici u teretani, i to bez imalo snijega.

Riječ je o spravi PRO SKI SIMULATOR koja simulira skijaške pokrete. Na horizontalnim vodilicama ima pokretni dio, koji ima izmjenjivu napetost i sukladno tome je moguće simulirati silinu otpora skijaša, odnosno "silu u zavoju". Vodilice imaju i blagu vertikalnu amplitudu, koja pak simulira gibanja skijaša po vertikalnoj osi. Drugim riječima, ritmičnim postraničnim gibanjima dobiva se osjećaj sličan carving vožnji. Naravno, samim time do izražaja dolaze i iste grupe mišića, što osim treniranja tehnike uvelike doprinosi i fizičkoj pripremi skijaša.

Kako je pokretni dio moguće regulirati sa šest gumenih lastika te namjestiti "jačinu", ova sprava je prikladna i za početnike i za skijaše profesionalce ili onima iznimne mase.

Cijena ski programa koji obuhvaća korištenje sprave, individualnu izradu programa prema fizičkoj spremi korisnika i individualan pristup svakom korisniku iznosi 70,00kn mjesečno nadoplate uz redovnu cijenu mjesečne karte za fitness. Dođite u fitness centar ATON i bezbrižno uživajte u zimskim sportskim aktivnostima!

Najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.
Josipa Marčeca 25, 40305 Nedelišće
tel: +385 (0)40 821 990 - centrala
fax: +385 (0)40 373 456