Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: info@sgc-aton.hr

Poziv svim Međimurkama i Međimurcima - Proslavite s nama 8. rođendan

Dragi ljubitelji sporta, igre i druženja, pozivamo Vas u nedjelju, 29.5., u najveći i najpoznatiji međimurski Sportski centar, u  Aton, na veliki rođendanski party!!!

Kroz osam smo godina  postali prepoznatljivi u cijeloj Europi, ugostili smo sportaše i grupe iz Izraela, Finske, Norveške, Austrije, Slovenije, Češke i mnogih drugih susjednih država, pa sve do daleke Kanade. Odlična suradnja diljem sportskog svijeta koja svakom našom godinom jača,  potvrda je našeg rada i  gostoljubivosti. Odlični sportski uvjeti,  i to ne samo u gimnastici, i jednaka pažnja svim korisnicima bili oni olimpijci ili rekreativci, svrstavaju nas u sam vrh sportskoga svijeta.

Sportski gimnastički centar Aton osam je godina prijatelj djece, mladih ali i njihovih roditelja, a Vašu ćemo vjernost nagraditi otvaranjem dječjeg igrališta i terase, na kojoj roditelji mogu bezbrižno uživati u igri svoje djece.

 

U suradnji s Gimnastičkim klubom Marijan Zadravec Macan od 10:00-12:00 sati pripremamo i obiteljsku družionicu u kojoj će jednako uživati sve generacije, stoga slobodno povedite i bake i djedove.

Al to nije sve: pripremamo i veliko iznenađenje za sve posjetitelje. Stoga nikako ne propustite doći i proslavit s nama rođendan!

S RADOŠĆU VAS OČEKUJEMO !

   Vaš SCG Aton

27/05/2016
NGC ATON
Autorica članka:

NGC ATON

ATON - Nacionalni-gimnastički centar je najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj na 5.200 metara neto korisne površine.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.