Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: info@sgc-aton.hr

Posljednji dan 2. klupskog prvenstva Međimurja na matinele

Danas, posljednjeg dana 2. klupskog prvenstva Međimurja na mantinele, na rasporedu su finalne utakmice u sve tri kategorije. Nedelišće i NK Polet (SMnM) u seniorima, NK Omladinac Novo Selo Rok i NK Nedelišće kod veterana i ŠN Međimurje/Čakovec 02 – ŠN Međimurje/Čakovec 04 kod U12.

Podsjećamo sve gledatelje koji dolaze ili će doći na utakmice, na nagradnu igru za gledatelje.
Dakle, prije finalne utakmice seniora u nedjelju,finalnog dana prvenstva, izvući ćemo troje gledatelja slučajnim odabirom iz bubnja u kojem će se nalaziti ulaznice sa serijskim brojevima, a koje gledatelji dobe prilikom kupnje karata. Izvučeni gledatelji će se morati malo potruditi oko nagrade, ali isplatit će se:

Prva nagrada
4 DANA LJETOVANJA U APARTMANIMA ATON, RIBARICA

Druga nagrada
Poklon bon EUROHERCA za SISTEMATSKI PREGLED U POLIKLINICI SUNCE VRIJEDNOSTI 1.000,00kn

Treća nagrada
Nedjeljni ručak za dvije osobe u restoranu MEĐIMURSKI DVORI

Uz točeno pivo po 10,00kn, litru i vodu po 40,00kn i gemišt po 5,00kn, ne treba Vam bolji razlog da dođete i uživate u odličnom nogometu. Vidimo se!

08/01/2017
NGC ATON
Autorica članka:

NGC ATON

ATON - Nacionalni-gimnastički centar je najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj na 5.200 metara neto korisne površine.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.