Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: info@sgc-aton.hr

Družili smo se u Obiteljskoj družionici

U velikoj dvorani SGC-a Aton Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan organizirao je još jednu Obiteljsku družionicu - Obiteljski poligon. Sudjelovali su mali članovi kluba i njihovi roditelji.

Stotinjak roditelja i djece odazvalo se akciji u kojoj e nakon uvodnog zagrijavanja i razgibavanja na red došao poligon s preprekama osmišljen na način da se moraju pokazati biotička motorička znanja i vještine poput hodanja, trčanja, puzanja, provlačenja, kotrljanja, kolutanja, penjanja, skakanja…

Od najmlađima, onih starih tek godinu i pol - pa do onih najstarijih, baka i djedova - svi su pokazali iznimnu želju da pokažu šta mogu i znaju. Djeca su bila presretna što mogu roditeljima prezentirati što su sve naučili, a roditelji ponosni na njih, i sami na sebe jer su uspjeli savladati zadatke koje smo stavili pred njih.

Saša Danilović (roditelj): Naporno je, ali dao sam sve od sebe. Odličan način za iskoristiti slobodno vrijeme i iz prve ruke vidjeti napredak djeteta. Ovakve zajedničke aktivnosti trebale bi ići jednom tjedno.

Larisa Nomo Nemi (5 godina): Meni je super. Tata je sportaš i danas sam mu pokazala šta sve znam. Baš sam sretna!

11/04/2011
NGC ATON
Autorica članka:

NGC ATON

ATON - Nacionalni-gimnastički centar je najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj na 5.200 metara neto korisne površine.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.