Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: info@sgc-aton.hr

NGC ATON pridružio se Cyclist Welcome Mreži

Radi postizanja sinergijskih kvantitativnih i kvalitativnih promotivnih i u konačnici ekonomskih učinaka,TZMŽ je sve sudionike koji su prihvatili CWQ standarde uključila u integralni sustav pod nazivom Cyclist Welcome Mreža, pa tako i Nacionalni gimnastički centar Aton.

Osim osposobljenosti objekta za prijem turista biciklista i biciklističkih skupina, svi biciklisti rekreativci, kao i profesionalni biciklisti, koji mogu dokazati fotografijom sa neke vožnje biciklom  (fotografija sa sobnim biciklom se ne računa :) ) ili potvrdom da su bili sudionici barem jedne oragnizirane biciklijade (amaterske ili profesionalne), dobit će karticu CYCLIST WELCOME kojom ostvaruju pravo na 10% popusta na usluge smještaja u Hostelu Aton i konzumaciju svih vrsta pića u Bistoru Aton.
Karticu sa sasvojim imenom i prezimenom možete podići na recepciji Atona.

Pozivamo sve bicikliste da šalju fotografije :)

02/06/2015
NGC ATON
Autorica članka:

NGC ATON

ATON - Nacionalni-gimnastički centar je najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj na 5.200 metara neto korisne površine.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.