Tel: +385 (40) 373 440 / E-mail: info@sgc-aton.hr

Amaterski Paintball turnir „Aton paintball tournament 2015“

Pozivaju se svi koji su prisustvovali na prošlim turnirima, a i oni kojima će to biti prva prilika da se iskušaju u paintballu.

Kotizacija iznosi 210,00 kn po timu (70,00kn po osobi), a prijave se šalju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na recepciji NGC ATON, gdje se i plaća kotizacija. Prijave se zaprimaju do 9. listopada. U prijavi navesti ime, prezime, datum i godinu rođenja osoba u timu. U svakom timu može biti više osoba koje se izmjenjuju. Broj timova je ograničen. Nakon što se zaprime sve prijave do 9. listopada bit će formirane grupe i objavljen vremenski raspored odigravanja turnira.

Na početku turnira svim sudionicima bez obzira na iskustvo biti će objašnjenja pravila i princip igre, tako da i svi oni koji nemaju dosadašnjeg iskustva u paintballu mogu sudjelovati u ovom natjecanju. Za sve natjecatelje osigurana je kompletna zaštitna oprema za igru.

Organizatori su osigurali i popratne sadržaje hrana i piće po akcijskim cijenama, te nagrade za prva tri tima. Dođite i provedite nezaboravan dan pun adrenalina.

18/09/2015
NGC ATON
Autorica članka:

NGC ATON

ATON - Nacionalni-gimnastički centar je najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj na 5.200 metara neto korisne površine.

Internetska stranica: sgc-aton.hr Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.